Positiiviset sanat

Uutiset Blogi

Teknologia

5 etua Bluetooth-ovilukon ostamisesta kotiisi

Jos unohdat aina ulko-oven avaimen, etuovellesi on nyt lukkolukot, jotka voidaan avata älypuhelimella. Viime vuonna sekä elokuun lukko että Kwikset Kevo -lukko esiteltiin Yhdysvalloissa. Tässä on viisi etua tällaisen lukon ostamisesta kotiisi.

1. Avaa ovi koskettamalla lukkoa

Bluetooth-ovien lukot ovat aitoja lukkoja, parhaita saatavilla olevia turvalukkoja etuovellesi. Lukot toimivat kahdella AA-paristolla ja lähettävät sinulle automaattisesti muistutuksen, kun paristot on vaihdettava. Lukot toimitetaan vakioavainten kanssa, mutta ne ovat Bluetooth-yhteensopivat. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus älypuhelimeesi ja rekisteröidä se. Avaa lukko lähestymällä ovea ulkopuolelta puhelimen Bluetoothin ollessa päällä. Lukko vahvistaa henkilöllisyytesi ja avaa oven koskettamalla lukkoa.

2. Käyttäjäystävällinen vanhuksille ja vammaisille

Ihmisille, joilla ei ole voimaa käsistään, nämä lukot tarjoavat valtavia etuja. Jos oveen on asennettu helppokäyttöinen vipukahva, käyttäjä ei tarvitse käsivoimaa avaimen kiertämiseen. Kwitset Kevo -lukko vaatii yksinkertaisesti kosketuksen avatakseen itsensä. Tämä on hyödyllistä kaikille, jotka kärsivät niveltulehduksesta tai käsiensä liikkumattomuudesta.

3. Älä koskaan jää ulos

Kun lähestyt Bluetooth-lukkoa, se muodostaa pariliitoksen älypuhelimesi kanssa. GPS:n avulla se vahvistaa sijaintisi ja varmistaa, että olet oven ulkopuolella. Yksi keskeinen ominaisuus on, että lukoissa on myös manuaaliset avaimet. Sinulla on aina varmuuskopio, vaikka älypuhelimesi akku epäonnistuisi. Tämä tekee lukosta ihanteellisen perheille, koska jokainen pääsee käsiksi lukkoon perinteisillä avaimilla, vaikka he eivät omistaisi älypuhelinta.

4. Todistettu tekniikka

Bluetooth-lukot eivät ole temppuja. Ne ovat itse asiassa erittäin turvallisia kiinnityslukkoja, joissa on lisätty Bluetooth-toiminto. Jos etsit turvallisuutta, uppo- tai lukkolukko on juuri sitä mitä tarvitset. Halvat sylinterilukot on helppo poimia tai avata. Tarvitset kiinnityslukon, joka auttaa pitämään kotisi turvassa. Etsi aina tätä ominaisuutta valitessasi mitä tahansa lukkoa, ei vain Bluetooth-lukkoa.

5. Täydellinen kiireisille asunnonomistajille

Pitämällä puhelimesi Bluetoothin päällä ja pitämällä puhelimesi päälläsi, Bluetooth-lukot tekevät kotiisi pääsystä nopeaa ja kätevää. Koska lukot vaativat vain kosketuksen avautuakseen, ne sopivat täydellisesti kiireisille asunnonomistajille, jotka usein saapuvat kotiin kädet täynnä. Jos odotat vieraita, Kwickset Kevon avulla voit lähettää heille sähköisen koodin. He pääsevät kotiisi ilman, että sinun tarvitsee antaa heille avainta tai teettää toista avainta sinulle.

Johtopäätös

Jos rakastat vempaimia, tulet rakastamaan Bluetooth-lukkoa kotiisi. Jos turvallisuus on kuitenkin tärkein prioriteettisi, Bluetooth-lukko ei välttämättä ole paras lukko kotiisi. Älylukoista puuttuu joitakin keskeisiä turvaelementtejä, joita sinun pitäisi odottaa laadukkaalta oven lukolta, kuten turvaiskulevy, joka haihduttaa voiman oven karmin läpi, jos oveasi pakotetaan. Lukot, kuten Kevo ja August, ovat todellisia lukkoja, mutta ne eivät ole täysin isku- tai törmäyskestäviä. Alle puoleen näiden älylukkojen hinnasta voit hankkia aidon isku- ja iskunkestävän levytyyppisen lukon suojaamaan kotiasi.
Mitä mieltä sinä olet? Oletko kokeillut Bluetooth-lukkoa? Jätä meille kokemuksesi alla oleviin kommentteihin!