Positiiviset sanat

Uutiset Blogi

Koti

5 syytä luopua ovenkahvasta vuonna 2014

Onko etuovessasi ovenkahva? Nöyrä ovenkahva ei ole koskaan ollut paras tapa avata ovea, vaikka miljoonat yhdysvaltalaiset asunnonomistajat luottavat siihen joka päivä. Kun Vancouver hyväksyi äskettäin lain, joka kieltää ovenkahvat uusissa rakennuksissa, USA:n asunnonomistajien on aika herätä tämäntyyppisten ovilaitteistojen rajoituksiin. Ovenkahvat, varsinkin hauraita sylinterilukkoja sisältävät nupit, eivät ole koskaan olleet käyttötarkoitukseensa sopivia. Tässä on viisi syytä mennä ajan kanssa ja luopua ovenkahvasta vuonna 2014.

1. Ovennupin lukot ovat pahimmat lukot

Lukkoseppäyhteisössä useammista ovenkahvoista löytyvät sylinterilukot ovat vitsi. Kun lukkoseppä saa kutsun käsitellä jotakin näistä, he alkavat nauraa aina pankkiin asti. Se on helpoin raha, jonka he tienaavat koko päivän, koska he voivat poimia tai lyödä sylinterilukot auki silmät kiinni. Valitettavasti kodin omistajille rikolliset voivat avata nämä lukot yhtä helposti, eivätkä usein jätä ulkoisia fyysisiä vaurioita. Jos etuovessasi on vain sylinterioven nupin lukko, sinun tulee päivittää se upotettuun lukkoon ASAP.

2. Rasvaiset, märät tai saippuaiset kädet voivat estää sinua avaamasta ovenkahvaa

Ovenkahvat ovat hyödyllisiä estämään älykkäiden eläinten pääsy kotiin. Karhut voivat painaa vipua alas sormeillaan, mutta eivät esimerkiksi tartu. Ihmiset eivät kuitenkaan voi tarttua ovenkahvoihin, kun heidän kätensä ovat rasvaiset tai saippuaiset. Tämä voi tehdä ulko-oven avaamisesta haastavaa, jos palaat kotiin sateessa. Tietyntyyppiset käsineet voivat myös estää sinua saamasta kunnollista pitoa.

3. Ovenkahvat eivät ole helppoja vanhuksille tai vammaisille

Todellinen syy siihen, miksi Vancouver on kieltänyt ovenkahvat, on se, että vanhusten tai vammaisten ihmisten, joilla on vähän käsiään, on vaikea tarttua ja avata niitä. Näille ihmisille vivun kahvat olisivat parempi ratkaisu, elleivät villieläimet voisi myös oppia painamaan vipuja alas. Jos etuovessasi on ovenkahvat, kotisi suunnittelu ei ole kovin kattava. Sinulla ei ehkä ole ongelmia itse, mutta iäkäs sukulainen tai vierailijat kamppailevat. Tee vuodesta 2014 vuosi, jolloin osoitat välittäväsi luopumalla ovenkahvasta.

4. Ovenkahvoissa on pienet iskulevyt

Oletko koskaan nähnyt palomiehen potkivan oven sisään? Jos näin on, olet saattanut olettaa, että lukko epäonnistui. Itse asiassa sitä oven osaa, joka epäonnistuu, kutsutaan ovitukoksi. Tämä on se osa oven karmista, johon oven lukko kätkeytyy. Syy siihen, että se epäonnistuu, on se, että lukon metallikotelo, jota kutsutaan vastalevyksi, on hyvin pieni. Kaikissa ovenkahvoissa, koska ne ovat halpoja, on pienet iskulevyt. Ilmeinen ratkaisu on luopua ovenkahvasta ja hankkia lukko oikealla iskulevyllä. Jos tämän artikkelin tosiasiat eivät ole voittaneet sinua ja haluat pitää ovenkahvan, voit ostaa ja asentaa pidemmän, tiukemman suojalevyn. Jos ovea pakotetaan, isku leviää suuremmalle alueelle, jolloin ovea on vaikeampi potkaista sisään.

5. Mikään ovenkahvan lukko ei ole isku- tai kolhutiivis

Viides ja viimeinen syy harkita ovenkahvan luopumista on se, että niissä kaikissa on tappilukot ja ne voidaan helposti “pakottaa” auki pääavaimella. Monet kuluttajat ovat huijattuja uskomaan, että lukot ovat turvallisempia kuin ne todellisuudessa ovat, johtuen harhaanjohtavista väitteistä, kuten “enemmän” iskunkestävä tai “iskunkestävä”. Harkitse ovenkahvan lukon vaihtamista levytyyppiseen lukkoon täydellisen turvallisuuden takaamiseksi.

Johtopäätös

Nämä viisi syytä vaihtaa ovenkahvan pitäisi antaa jokaisen kodin omistajan pysähtyä miettimään. Jos etsit parhaita lukkoja kotiisi, varmista, että katsot markkinointivaatimusten ohi ja valitse hyväksi havaittu tekniikka. Mitä mieltä olet vinkeistämme? Jätä meille kommenttisi alle!