Positiiviset sanat

Uutiset Blogi

Koti

Kauheasta loistavaan: Kuinka valita täydelliset kaapit keittiöösi

Täydellisten keittiökaappien valinta mihin tahansa keittiöön on pitkä tehtävä. Kaapit voivat tehdä tai rikkoa keittiön sisustuksen ja uudistusprojektin onnistumisen. Tässä on viisi vinkkiä täydellisen kaapin valitsemiseen keittiöösi.

1. Päätä, onko uusiminen vaihtoehto

Jos olet tyytyväinen keittiönkaappiesi kokoon, muotoon ja sijaintiin, pinnoitus voi olla vaihtoehto. Kaappien uusiminen maksaa puolet niin paljon kuin niiden uusiminen kokonaan. Haittapuolena on, että et voi muuttaa kaappien kokoa tai sijaintia. Uudelleenpinnoitus vie ammattiurakoitsijilta vain muutaman päivän ja voit jättää kaapin sisällön paikoilleen. Uudelleenpinnoituksen yhteydessä poistetaan vanhat ovet, laatikostot ja tarvikkeet, vanhojen kaappien ulospäin osoittavat reunat viilutetaan uudelleen ja kiinnitetään uudet ovet ja laatikot.

2. Käytä 3D-kotisuunnitteluohjelmistoa

Kun olet sulkenut pois pinnoituksen, edessäsi on vaikea tehtävä suunnitella keittiöllesi uusi ilme. Sinun on tasapainotettava kaapien suunnittelu muun keittiön, kuten lattian ja työtason, kanssa. Tämä on erittäin vaikeaa useimmille ihmisille, joten 3D-kodin suunnitteluohjelmisto voi auttaa. Nämä ohjelmat ovat usein saatavilla ilmaisina kokeiluversioina. Niiden käytön oppiminen vie aikaa. Niiden avulla voit kuitenkin nähdä, kuinka erilaiset kaappimateriaalit, kuten vaahtera, koivu tai melamiini, täydentäisivät muita keittiösi alueita, jos asennat ne.

3. Vältä tilaa kaappien ja katon välillä

Mikäli mahdollista, valitse täysikorkuiset kaapit. Katon alapuolella olevat kaapit eivät yleensä toimi niin hyvin, koska kaapin yläosan ja katon välinen tila kerää aina pölyä ja käyttämättömiä esineitä. Jos täyspitkät kaapit ovat valtavia, kokeile lasiseinämiä, jotta keittiösi näyttää valoisalta ja tuulista.

4. Taistele varastointia vastaan

Monet ihmiset joutuvat ansaan yrittäessään täyttää jokaisen käytettävissä olevan seinätilan sentin kalusteilla. 3D-kodin suunnitteluohjelmisto voi auttaa sinua välttämään tämän virheen, mutta temppu on tietää, milloin tarpeeksi on tarpeeksi.

5. Vältä huonolaatuisia kalusteita

Kun olet löytänyt suunnittelun ja asettelun, johon olet tyytyväinen, älä säästä kaapin laadussa. Perinteisesti valmistetuilla vaarna- ja liimakaapeilla pääsee pitkälle. Yleissääntönä on, että etsi kaappeja, joissa on 5/8 tuuman paksuinen selkä, koska tämä antaa sinulle lisää vakautta. Valitse kaapit, joissa on vähintään 3/4 tuuman paksuiset hyllyt, koska tämä estää taipumisen. Se, valitsetko luonnonvaahteran tai valkoisen vinyylimelamiinin, ei ole yhtä tärkeää kuin laadukkaan rakenteen etsiminen.

Johtopäätös

Jos etsit keittiökaappitoimittajaa tekemään keittiön unelmistasi totta, noudata tätä viisivaiheista opasta täydellisen tyylin valitsemiseksi. Monilla kaappitoimittajilla on valmiina sisustussuunnittelijat, jotka suunnittelevat keittiöösi ilmaisen 3D-suunnittelun. Tämä voi säästää aikaa, jos et halua oppia käyttämään 3D-suunnitteluohjelmistoa. Mitä mieltä olet vinkeistämme? Jätä meille kysymyksesi tai kommenttisi alle!