Positiiviset sanat

Uutiset Blogi

Teknologia

The Zen Of Office Copying: 5 syytä vuokrata kopiokoneet

Leasing on pelottava sana monille yrityksille, koska vuokraan liittyy usein piilokuluja ja ylläpitomaksuja. Melkein jokaisella yrityksellä on kopiointivaatimuksia, mutta useimmat yritykset ostavat mieluummin omat kopiokoneensa ja vastaavat niiden huolto- ja korjauskustannuksista itse. Kopiokoneen leasing tai vuokraus voi olla fiksu toimenpide. Tässä on viisi syytä, miksi toimistosi seuraava kopiokone on vuokrattava.

1. Alhaisempi yksikköhinta

Hyvin harvat toimistot todella tietävät asiakirjojen kopioimisen todelliset kustannukset. Erilaiset kulut, kuten uudet äänipatruunat, huoltomaksut tai sähkönkulutus kirjataan eri tietueille. Jos tarkastellaan kaikkia kustannuksia yhdessä, tulostetun paperin hinta voi olla paljon korkeampi kuin uskotkaan. Kopiokoneen ostokustannusten lisäksi sinun on sisällytettävä kopiokoneen väriaine, sähkö, henkilöstön palkat ja korjauskulut. Kopiokoneleasing auttaa sinua alentamaan yksikköhintaa, koska tietyt palvelumaksut sisältyvät vuokran hintaan.

2. Ei piilokuluja

Joitakin kopiointikustannuksia on melko vaikea laskea, ja yritykset jättävät ne usein huomiotta. Jos esimerkiksi ostettu kopiokone hajoaa ja korjaaminen kestää yhden päivän, miten lasketaan tuottavuuden menetys niille työntekijöille, jotka tarvitsivat kopiokonetta mutta eivät voineet käyttää sitä? Vaikka sinulla olisi toinen kopiokone, henkilökunta tuhlaa aikaa jonotessaan käyttämään toista konetta. Leasingkopiokoneissa on taatut palvelun vasteajat, ja ne auttavat poistamaan piilokustannukset.

3. Korkeampi laatu

Kopiokoneen vuokraaminen antaa käyttöösi laadukkaamman laitteen kuin yritykselläsi olisi muuten varaa ostaa. Paremmilla koneilla on paljon etuja. Ne antavat sinulle terävämpiä, tarkempia kopioita, vähemmän tukoksia tai toimintahäiriöitä ja nopeamman kopioinnin. Viime kädessä tämä auttaa säästämään yrityksesi rahoja vähentämällä henkilöstön työtaakkaa ja auttamalla heitä tulemaan tuottavammaksi.

4. Ennustettavat kustannukset ja ennakointi

Leasingkopiokoneilla on ennakoitavissa olevat kustannukset, kuten huoltovälit. Näin mikä tahansa yritys voi ennustaa kustannukset tarkasti ja parantaa kassavirtaansa. Ostetuilla koneilla ei ole tätä etua, ja ne voivat vaikeuttaa budjettiennusteiden luomista.

5. Onnellisempi henkilökunta

Toistaiseksi olemme käsitelleet taloudellisia etuja, mutta henkilöstön onnellisuutta ei pidä aliarvioida. Vaikka onnellisuus on aineetonta, se on välttämätöntä henkilöstön moraalin rakentamiseksi ja positiivisen toimistoympäristön vaalimiseksi. Monet yritykset, jotka siirtyivät käyttämään kopiokoneiden vuokraamista Philadelphiassa, havaitsivat, että heidän henkilökuntansa olivat paljon tyytyväisempiä vuokrakoneisiin. Koska leasingkopiokoneissa on vähemmän toimintahäiriöitä, henkilökunta on vähemmän stressaantunut tai huolissaan kopioinnistaan. Työpaikasta tulee sujuvampi ja kaikki ovat tuottavampia, kun rikkinäisen tai epäluotettavan kopiokoneen aiheuttamia pahennuksia ei tapahdu.

Johtopäätös

Jos et ole vielä tutustunut leasingkopiokoneiden etuihin, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa hypätä ja tutustua toimistokopiointien Zeniin. Oletko kokeillut vuokrakopioita? Millainen kokemuksesi on ollut? Mitä etuja tai haittoja olet löytänyt? Kerro meille ja jätä kysymys tai kommentti alle!