Positiiviset sanat

Uutiset Blogi

Koti

Yksinkertaisesta upeaksi: 5 tapaa muuttaa keittiön työtaso

Onko keittiössäsi vanha, haalistunut työtaso, jolle et tiedä mitä tehdä? On monia tapoja muuttaa mitä tahansa keittiön työtasoa ja parantaa keittiösi ulkoasua, tuntumaa ja toimivuutta. Budjetistasi riippuen tässä on viisi tapaa muuttaa keittiön työtaso harmaasta upeaksi.

1: laminoi työtaso uudelleen

Jos sinulla on laminoitu tai puinen työtaso, tiesitkö, että voit laminoida sen uudelleen? Laminaatti on lastulevyä, joka on päällystetty fotorealistisella paperiarkilla ja jonka päällä on kerros melamiinia. Tämä antaa laminaatille aidon puun tai kiven ulkonäön murto-osalla hinnasta. Yksinkertaisin tapa muuttaa vanha työtaso on hioa se hiomakoneella, ostaa ohut laminaattilevy, leikata se sopivan kokoiseksi ja kiinnittää vahvalla epoksiliimalla. Vaikka maksaisit ammattilaiselle tästä, se on silti halvin tapa muuttaa työtaso.

2. Levitä graniittimaalia

Jos sinulla on vanha laminaatti tai puinen työtaso, voit muuttaa sen graniittimaalilla. Hio vanha työtasosi ja käytä puutäytteitä korjataksesi mahdolliset pinnan epätasaisuudet, kuten naarmut tai naarmut. Kun se on kuiva, käytä sähköhiomakonetta uudelleen. Graniittimaali vaatii pohjamaalin, sen jälkeen kaksi kerrosta erikoismaalaa, joka sisältää kivisirpaleita. Useimmat sarjat sisältävät erilaisia ​​siveltimiä ja sieniä, joiden avulla kodin omistajat voivat luoda kivivaikutelman. Kun maali on hiottu, se näyttää ja on suojattu kahdella lakkakerroksella.

3. Käytä graniittilaattoja

Et tarvitse graniittitasoa graniittilaattojen levittämiseen. Kuten nimestä voi päätellä, nämä ovat aidosta graniitista valmistettuja laattoja, jotka on levitetty työtasolle laastilla. Saat edelleen laastiviivoja noin 18 tuuman välein, mutta ne ovat tuskin havaittavissa kaukaa. Vaikka DIY-asennus on mahdollista, useimmat ihmiset maksavat ammattimaisesta asennuksesta saadakseen parhaan lopputuloksen.

4. Viimeistele työtaso

Työtason viimeistely on samanlainen kuin yllä kuvattu graniittimaalijärjestelmä. Maalin sijaan maalauksen suorittaa ammattilainen käyttämällä erilaisia ​​epoksipohjaisia ​​seoksia. Viimeistelyvalikoima on poikkeuksellinen ja kattaa kaiken betonipinnasta marmoriviimeistelyyn. Toisin kuin maalijärjestelmät, epoksipinnat vaativat säännöllistä hoitoa, kuten puhdistusta ja tiivistämistä.

5. Factory Direct Granite

Monet ihmiset uskovat, että todellinen graniitti on budjetin ulkopuolella. Jos hankit graniittia suoraan tehtaan toimittajalta, uusi työtaso ei maksa paljon enemmän kuin graniittilaattojen käyttö, sanoo yksi graniittitasojen toimittaja Montrealissa. Tehdaspohjaisten graniittisten työtasojen hinnat alkavat 80 dollarista neliöjalkaa kohti, kun taas graniittilaatat vaihtelevat välillä 50 – 80 dollaria neliöjalkaa kohti.

Johtopäätös

Minkä muunnosidean valitsetkin, keittiösi näyttää paremmalta, jos palkkaat ammattilaisen. National Association of the Remodeling Industry suosittelee, että otat yhteyttä NARI-rekisteröityyn yritykseen keittiön työtasoa varten, jos sinulla on siihen varaa. Valitsetpa viimeistelyn tai uuden työtason, keittiösi sisustus paranee huomattavasti.